GuateMaLi

Omdat meiden in Guatemala ook een kans verdienen!

Nog te gaan

van totaal € 8.000 (74%)

Vrouwen in Guatamala krijgen niet dezelfde kans als wij, terwijl zij die wel verdienen! 

Once in a lifetime Challenge en die gaan wij aan!

In februari 2020 gaan wij 400 kilometer fietsen door Guatemala voor een heel mooi doel. Namelijk een betere toekomst voor de meisjes daar! Dit is niet zomaar even fietsen. Dit is een mountainbiketocht van 7 dagen – 400 kilometer – 50% offroad – 7000 hoogtemeters!

Wij zijn Marit en Lize en in februari 2020 gaan wij de rit van ons leven tegemoet.

Wij zijn gewend om onafhankelijk te zijn, zelf een stem te hebben en over onze eigen toekomst te beslissen. De meisjes in Guatemala zijn dit niet. Met dit project gaan wij tienerzwangerschappen in Guatemala tegen. En dit begint met beter onderwijs en voorlichting voor de meisjes daar.

Dit gaan wij doen door in februari 400 kilometer te gaan fietsen door Guatemala.  Met deze reis gaan wij geld ophalen voor Cycle for Plan, Plan International Girls First. Deze organisatie helpt meisjes in landen zoals Guatemala om een toekomst op te bouwen. Dat doen ze bijvoorbeeld door de meisjes daar te leren welke rechten zij hebben, dat zij een opleiding kunnen volgen en zelfs kunnen gaan werken. Tijdens onze reis door Guatemala gaan wij het project die wij met deze reis steunen bezoeken, om met onze eigen ogen te zien wat het geld dat wij met elkaar hebben opgehaald voor deze vrouwen doet. 

Plan International werkt aan duurzame armoedebestrijding en een beter leven voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes.

Daarom gaan wij met deze fietstocht geld inzamelen voor Plan International, Girls First!  

Ons doel is om minimaal €8000 op te halen. Dit gaat allemaal naar het project in Guatemala. En de kosten om deze reis te kunnen maken van €2000 betalen wij zelf! Dit wordt niet betaald van die €8000

Help jij ons mee, steun jij onze reis? Voor een beter leven voor de meisjes in Guatemala?

Elke bijdrage telt. 

Ons motto - Klein bedrag, doneren mag!

Volg ons daarnaast ook via Facebook en instagram -> GuateMaLi_cycleforplan daar delen we al onze acties en voortgangen. 

Namens de meisjes in Guatemala en ons, Marit en Lize

BEDANKT - GRACIAS

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 09-12-2019 | 12:47 Mooi en oprecht initiatief voor een mooi en noodzakelijk doel. Heel veel succes met jullie avontuur!!!
€ 7,45 08-12-2019 | 16:40
€ 12,50 08-12-2019 | 16:04
€ 5 08-12-2019 | 16:01
€ 15 08-12-2019 | 15:48
Bekijk alle

Tweede kerstdag #GuateMaLi WOD bij Crossfit Westenwind

06-12-2019 | 12:14 #GuateMaLi WOD @ Crossfit Westenwind 🔥Vet lief!! 🎄 tweede kerstdag staat de kerstwod in het teken van onze actie!! Kom jij ook met ons je kerst diner er af trainen? 🏋🏼‍♀️🚴🏼‍♀️ Deelname ook voor niet leden, maar let op VOL=VOL! Dus geef je nu op 🔥Minimale inleg is €5! Thanks voor het organiseren @stephanbes21 @crossfitwestenwind Super tof! 🔥#GuateMaLi #Crossfitwestenwind #warmenhuizen #kerstwod #wod #kerst #trainenmetkerst #crossfit #lifting #health #bicycling #fietsen #trainen #fanatiek #box #voorelkaar #metelkaar #dankbaar #allesvoordemeisjes #cycleforplan #goeddoel #plannederland #planinternational #meisjesinguatemala #guatemala 
Lees meer