Cycle for plan Guatemala 2021 - editie 2

In verband met het coronavirus hebben we helaas de geplande reizen in maart 2021 naar Guatemala moeten uitstellen. We hopen zo snel mogelijk de reis te kunnen uitvoeren en een nieuwe reisdatum te communiceren.

Deelnemers fietsen in zeven dagen tijd 400 km dwars door Guatemala. Een land dat zich kenmerkt door de rijke Maya-cultuur en een indrukwekkende natuur met imposante vulkanen en schitterende meren. 

Iedere deelnemer haalt minimaal €4.000 euro op voor Plan International Nederland in de strijd tegen tienerzwangerschappen. Tijdens de fietstocht bezoeken de deelnemers diverse projecten van Plan International en zien ze met eigen ogen het verschil dat deze projecten maken. Met jouw sponsorgeld steun je Plan International Nederland in de strijd tegen tienerzwangerschappen. Dit alles is Cycle for Plan Guatemala!

Top deelnemers
1
Maurits' fietsavontuur
€ 1.450 36% Opgehaald
2
Zahra fietst door Guatemala
€ 1.431 35% Opgehaald
3
Tina van de Vooren cycle for Plan
€ 863 21% Opgehaald
4
Naomi cycles for girls' education in Guatemala
€ 620 15% Opgehaald
5
Kom in actie tegen kindhuwelijken (English below)
€ 250 6% Opgehaald
6
Guatemala Girlpower
€ 165 4% Opgehaald
Bekijk alle

Laatste donaties

€ 15
03-01-2021 | 12:21

Sandra

Aan: Zahra fietst door Guatemala
Bekijk alle
14 juni 2021 Jongeren runnen hun eigen business in Guatemala. Carlos (24) en Silvia (24) begonnen met steun van Plan International hun eigen bedrijf.  “Ondernemer zijn betekent voor mij dat ik vecht voor een betere toekomst”, vertelt Carlos. “We kregen de kans een training te volgen van Plan International. Daar kwamen we met een idee voor een nieuw bedrijf. Plan hielp ons de markt te verkennen en onze onderneming verder te ontwikkelen. (…) In de toekomst willen we ons bedrijf uitbreiden.”  Met ons Skills Opportunities for Youth Employment & Engagement project in Guatemala ondersteunen we kansarme jongeren met een beroepsopleiding en het opzetten van een eigen onderneming.  Helaas weten we nog niet wanneer we exact kunnen fietsen door Guatemala, maar we hopen zo snel mogelijk met jullie deze projecten te bezoeken! 
Lees meer
Delen