Fietsactie van Roelof Eggengoor

Eind Januari 2019 is het zover , Voor een goed doel ( zie film hieronder) ga ik samen met een groep van  18 mensen  500 km mountainbiken er zullen zon 8000 hoogtemeters bedwongen worden in 8 dagen tijd.

Mijn kinderen kunnen in een veilige omgeving opgroeien , helaas is dat voor veel kinderen in bijvoorbeeld Guatemala niet het geval. Tienerzwangerschappen en kindhuwelijken zijn een groot probleem in Guatemala. Met deze actie fiets ik minimaal € 4000,- euro bij elkaar. Plan Nederland gaat dit geld besteden om vooral meisjes  die in Guatemale leven betere kansen te geven dmv scholing zodat deze een beter leven kunnen krijgen en niet in armoede hoeven te leven.

Van dit sponsorgeld wordt 89% besteed aan de doelstelling,  8% wordt besteed aan fondsenwerving, 3% wordt besteed aan beheer en administratie.

Doneer nu via de Doneer nu button op mijn persoonlijke pagina. Het geld zal rechtstreeks worden gestort op rek van Plan Nederland die bij mijn account hoort. Deel deze pagina met zoveel mogelijk mensen :) !

Door mij,deelnemer van Cycle for Plan te steunen, kan Plan Nederland strijden tegen tienerzwangerschappen. Dit doet Plan door meer perspectief te bieden op het gebied van onderwijs en werk. Ook zorgt Plan er voor dat meisjes seksuele voorlichting krijgen en meer weten over de gevolgen van een zwangerschap. 

Plan Nederland

Plan Nederland is een internationale ontwikkelingsorganisatie die werkt aan duurzame armoedebestrijding en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Plan doet dit door het uitvoeren van projecten in 54 ontwikkelingslanden.

Kijk hier voor een impressie van cycling for Nicaragua van voorgaande jaren. Dit jaar is de fietstocht in Guatemala, daar Nicaracua op dit moment niet veilig genoeg is om te fietsen.

 

 

Laatste donaties

€ 25
13-02-2019 | 10:36

Andries S

Bekijk alle
Delen