Vriendinnen met een missie!

Gedurende komend jaar ga ik samen met mijn vriendin Maxime € 8000,- ophalen om projecten van Plan Nederland in Guatemala te ondersteunen. Wij gaan namelijk de strijd aan tegen kinderzwangerschappen voor de meisjes in Guatemala. Mede als gevolg van kinderhuwelijken. Iedereen verdient een kans op een mooie toekomst. Waarom mogen wij zelf keuzes maken en zij niet? Waarom laten wij dit zomaar gebeuren? Door onszelf te ontwikkelen en verder te kijken dan onze ‘bubbel’, kunnen wij bijdragen aan een betere toekomst van de meisjes in Guatemala. En dat vinden wij iets heel moois.

Maar dat is nog niet alles. In januari 2020 vertrekken wij voor tien dagen naar Guatemala om de sportieve uitdaging van deze actie uit te voeren. Op de mountainbike, een 450 km lange route, dwars door de natuur van de rijke Maya-cultuur. Een indrukwekkende natuur met imposante vulkanen en schitterende meren, pittige beklimmingen, zwoegen en genieten tegelijk om het land, onze sponsorkinderen en de community te leren kennen. Cycle for Plan, a once in a lifetime challenge!

Sponsor mij in deze persoonlijke en sportieve uitdaging door op de ‘doneer nu’ button te klikken op deze persoonlijke pagina. Van de € 4000,- aan sponsorgeld gaat € 1000,- naar een sponsorkind en de gemeenschap waarin ze leeft. De overige € 3000,- wordt besteed aan projecten in Guatemala georganiseerd door Plan Nederland. De reis wordt uit eigen zak betaald. Dus wees gerust, het sponsorgeld wordt goed besteed. Kom in actie voor de meisjes in Guatemala! Girls first!

In eerste instantie werden fondsen geworven voor de meisjes in Nicaragua. De demonstraties en het geweld in Nicaragua hielden helaas aan en het zag er niet naar uit dat de omstandigheden op korte termijn zouden verbeteren. Cycle for Plan heeft de reis verplaatst naar Guatemala, maar omdat wij wilden afwachten of Cycle for Plan in 2020 weer een Cycle zou organiseren in Nicaragua, hebben wij besloten om de Cycle uit te stellen. Inmiddels is gebleken dat de Cycle ook in 2020 niet in Nicaragua kan plaatsvinden. Veiligheid boven alles.

Wil je onze acties en behaalde resultaten volgen? Like onze Facebookpagina en zie hoe jouw sponsorgeld naar Guatemala wordt gebracht! https://www.facebook.com/MaximeNatasja/

Laatste donaties

€ 5
22-01-2020 | 16:00

Anoniem

Bekijk alle
Delen