Vriendinnen met een missie!

Plan Nederland geeft meisjes in Guatemala een betere toekomst. 

Natasja en ik gaan Plan Nederland hierbij steunen door komend jaar minstens € 4.000 aan sponsorgeld op te halen. € 3.000 voor de projecten van Plan Nederland en € 1.000 voor ons sponsorkind en haar gemeenschap.

In januari 2020 vertrekken wij voor 10 dagen naar Guatemala om met eigen ogen, op de mountainbike, te zien welk verschil de projecten van Plan Nederland maken en om onze sponsormeisjes te ontmoeten. Wij betalen deze reis natuurlijk zelf.

Waarom Plan Nederland?
Wij kwamen Cycle for Plan bij toeval tegen, en waren er binnen twee minuten over uit dat dit is wat wij willen doen. Wij staan volledig achter de doelstelling van Plan Nederland, en er zit voor ons een persoonlijke en sportieve uitdaging in. Door onszelf te ontwikkelen, verder te kijken dan onze ‘bubbel’, kunnen wij bijdragen aan een betere toekomst van de meisjes in Guatemala. En dat vinden wij een heel mooi iets.

Wat kun jij doen?
Je kunt ons sponsoren via de 'doneer nu' button. Alvast ontzettend bedankt!

 Wil je onze acties en behaalde resultaten volgen? Like onze facebookpagina en zie hoe jouw sponsorgeld naar Guatemala wordt gebracht! https://www.facebook.com/MaximeNatasja/

Laatste blogs

Bekijk alle
30 april 2018 Actie Koningsdag Willy voor Plan!   Onze Koningsdagactie is geslaagd! Wij hebben een mooi bedrag opgehaald voor Plan Nederland, namelijk €200,-! Met onze ‘alles voor €1,-‘ actie hebben wij iedereen blij kunnen maken met iets lekkers en zijn we in contact gekomen met inspirerende kraambezoekers met ieder zijn/ haar eigen verhaal. Wat was het een mooie dag!   Heb jij nog niet gesponsord en wil je alsnog een after-Koningsdagbijdrage doneren? Dat kan! Op deze pagina kun je online een donatie uitbrengen. Bedankt! GIRLS FIRST! 💪🏾👧🏾  
Lees meer

Laatste donaties

€ 18
27-01-2020 | 12:56

Simone

Bekijk alle
Delen