Josette voor Guatemala

Welkom op deze pagina en fijn dat je er voor hebt gekozen deze pagina te lezen 😊

hoi,

Ik ben Josette, 45 jaar oud, moeder van 2 kinderen.

Begin 2020 ga ik op de fiets door Guatemala met als doel bijdrage te leveren aan het verbeteren van de positie van meiden in Guatemala. Maar liefst 50% van de meiden is op jonge leeftijd zwanger en wordt uitgehuwelijkt tegen haar wil in. Vroeg zwanger betekent geen school af kunnen maken, geen opleiding en geen werk. 

Bewustwording helpt deze meiden. Er valt ze veel te leren en Plan Nederland helpt ze daarbij. 

Voorwaarde om de reis te kunnen maken is dat iedere deelnemer minimaal 4.000 euro aan sponsorgeld meeneem om de projecten te ondersteunen. De kosten van de reis zelf komen uiteraard voor mijn eigen rekening. De 4000 euro ben ik (in augustus) reeds gepasseerd. Mijn nieuwe streefbedrag van 6.000 euro ben ik ook gepasseerd (oktober)  en ik leg de lat nu op 7.500 euro. Dit is ongeveer gelijk aan het aantal km's die ik getraind zal hebben voor Guatemala. Hoe meer euro's en km's hoe beter voor Guatemala 😃

Lieve vrienden, familie, buren, (oud-)collega’s, bekenden, medemens....willen jullie mij helpen? Ieder bedrag is welkom en ben ik blij mee. Het feit alleen al dat je me steunt, zal mij ook helpen en motiveren bij het zware trainingstraject naar aanloop van deze reis van 500 km en 8000 hoogtemeters door Guatemala.

Wat gebeurt er met jouw geld?

89% wordt besteed aan de doelstelling | 8% wordt besteed aan fondsenwerving | 3% wordt besteed aan beheer en administratie

  1. Van het totaalbedrag gaat € 1.000,- naar mijn toekomstige "sponsorkind" in Guatemala (welke ik daar ook ga ontmoeten) en naar de gemeenschap en directe omgeving waarin ze leeft.
  2. Het overige gaat naar het project Cycle for Plan Guatemala 2020 en wordt besteed aan alle Plan Nederland-projecten in Guatemala.
  3. De kosten van de reis en het verblijf betaal ik volledig zelf. 

    Wat kan je nu doen om te helpen?
  1. Stort een mooi bedrag op deze website
  2. Deel mijn actie gerust met je vrienden, familie en collega's.

 Namens de meisjes in Guatemala, super thanks

Laatste blogs

Bekijk alle
04 januari 2020 Sponsoren bedankt!!  De Meern, 4 januari 2020 hellup wat vliegt de tijd! 2019 is al weer voorbij, wat een mooi jaar was het 😊 Dus voor ik het vergeet (hoe zou ik het kunnen vergeten 🙈), wil ik iedereen die me heeft gesponsord enorm bedanken en een heel mooi 2020 wensen. En niet alleen is er al ruim 7200 euro opgehaald voor de projecten van Plan International, ook hebben al die mooie bijdragen mij energie gegeven om door te gaan met trainen en sponsorwerving. Met 7200 euro en 7777 fietskilometers als resultaat ! Ik ben er superblij mee, stiekem ook best trots op en ga nu aftellen naar die onvergetelijke reis en indrukken die in verschiet liggen. Nog maar 20 nachten, nog maar 14 fietsritten (op Strava te volgen) en dan is het zover: op 25 januari vlieg ik samen met een paar andere deelnemers naar Guatemala.  
Lees meer

Laatste donaties

€ 10
17-02-2020 | 21:32

Anoniem

Goed gedaan!!
Bekijk alle
Delen