Help mij in de strijd tegen kindhuwelijken

Ik ben dit jaar 40 geworden en tot nu toe heb ik alle kansen, support en liefde van mijn ouders gekregen om te studeren, te reizen, optimaal van het leven te genieten en onafhankelijk te worden en te zijn. Nu vind ik het tijd om iets terug te geven aan de samenleving en wil ik hiermee een bijdrage leveren om meisjes in Guatemala de kans te kunnen geven om te studeren, een mooie baan te krijgen, onafhankelijk te zijn en in hun eigen onderhoud te kunnen voorzien.

Daarnaast vind ik het voor mijzelf zowel mentaal als fysiek een enorme uitdaging om 450 km te mountainbiken in Guatemala en op deze wijze dit prachtige maar ook bergachtige landschap te kunnen zien. Om dit alles mogelijk te maken heb ik jullie steun hard nodig en hoop ik dat jullie mij willen sponsoren zodat ik een mooie financiële bijdrage kan leveren! Dit bedrag bedraagt namelijk minimaal:

€ 4.000,-  

Van dit sponsorgeld wordt 89% besteed aan de doelstelling,  8% wordt besteed aan fondsenwerving, 3% wordt besteed aan beheer en administratie

  1. Van de € 4.000,- gaat € 1.000,- naar een "sponsorkind" in Nicaragua en naar de gemeenschap waarin het kind leeft.
  2. De overige € 3.000,- gaat naar het project Cycle for Plan Nicaragua 2019 en wordt besteed aan alle Plan Nederland-projecten in Guatemala.

De kosten voor de reis € 1.400 en de vluchten betaal ik zelf. Mocht het mij niet lukken om die € 4.000 binnen te halen, dan is het helaas pindakaas voor mij en gaat de reis niet door. Echter, het sponsorgeld gaat te allen tijden naar Cycle for Plan. 

Alle beetjes helpen natuurlijk! Bedankt voor jullie steun en vertrouwen! Veel liefs, Jolanda

Laatste donaties

€ 100
15-02-2019 | 19:48

Anoniem

Bekijk alle
Delen