Jacoline fietst voor Guatemala

Hallo, 

Welkom op mijn actiepagina. Van 29 januari tot 8 februari 2020 hoop ik mee te doen aan Cycle for Plan in Guatemala. Dit is een fietstocht van 400 km in 7 dagen tijd en het is de bedoeling dat ik voor deze tocht minimaal €4000 euro aan sponsorgeld ophaal. Dit geld gaat naar projecten daar in Guatemala. (Mijn reis betaal ik helemaal zelf). 

Plan zet zich o.a. in voor meer scholing voor kinderen (met name meisjes omdat die helaas niet dezelfde rechten als jongens hebben daar)  en de bouw en renovatie van scholen. Meisjes worden weerbaarder door meer onderwijs en ze leren dan nee te zeggen tegen kindhuwelijken en zijn financieel ook minder afhankelijk. Verder houden ze voorlichtingscampagnes om seksueel misbruik en tienerzwangerschappen terug te dringen. Het is misschien niet nodig om te vermelden, maar Plan financierd geen abortussen. 

Daarnaast hebben ze grote projecten op diverse plekken in Guatemala voor voedselzekerheid, 50% van de kinderen onder de 5 jaar lijd namelijk aan ondervoeding en groeiachterstand. 

Ik vind het heel bijzonder dat ik mij nu mag inzetten voor deze organisatie. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik in Nederland ben opgegroeid in een veilige omgeving en hier mijn eigen keuzes mag maken. 

 

Alvast heel erg bedankt voor je donatie! 

 

Mocht je vragen hebben, hoor ik het graag. 

 

Liefs, 

 

Jacoline 

Laatste blogs

Bekijk alle
18 november 2019 Aangepast aanbod doorlopende taartactie Beste allemaal, Het duurt niet lang meer voordat ik in Guatemala ga fietsen en aangezien ik nog niet op het streefbedrag zit, wil ik graag de taartenactie opnieuw onder jullie aandacht brengen. Vanwege de feestperiode heb ik het aanbod aangepast. Ik bied nu het volgende aan:  - Monchoutaart        €15,00 - Appeltaart             €15,00 - Speculaastaart     € 12,50  - Kruidcake             € 7,50    Je kunt je aanmelden via: jacolinevavier@hotmail.com Allergieën zijn uiteraard bespreekbaar, vermeld dit in de mail en dan kan ik kijken naar de mogelijkheden.   Goed om te weten: Bij bestelling van twee taarten of meer krijgt u 10% korting op de goedkoopste taart/cake.   In de mail ontvang ik graag de volgende gegevens: Naam en telefoonnummer Welke taart(en) u wilt bestellen. Of we rekening moeten houden met allergieën. Op welke dag (en rond welke tijd) u de taart komt ophalen. Alvast bedankt! Groetjes, Jacoline
Lees meer

Laatste donaties

€ 40
26-01-2020 | 09:12

Renate

Bekijk alle
Delen