Dat was het dan, het zit erop!

24-02-2019 | 15:15

Na 10 dagen op pad met Cycle for Plan en 14 dagen reizen met Bob zijn we sinds gisteren weer in Nederland. En na 12 uur slapen vannacht kijk ik terug op een fantastische ervaring. De groepsdynamiek, de enorm fysieke uitdaging, het landschap op de fiets bewonderen, de aanraking met de Guatamalteekse cultuur en de ontmoeting met de door ons gesponsorde Guatemalteekse gemeenschap: het was een onvergetelijke rollercoaster. Eentje die ik nog moet laten bezinken, eentje die ik niet in een paar zinnen kan beschrijven, eentje die mij meer heeft gebracht dan dat ik van tevoren ooit had kunnen bedenken.

Ik ben trots op de groep en op mijzelf. We hebben het geflikt, en dat zonder al teveel kleerscheuren. Via deze weg veel dank aan de hele bende Cycle peeps! Super tof om te ervaren hoe iedereen op zijn/haar manier een bijdrage heeft geleverd. Ook veel dank aan de organisatorische partijen van deze rollercoaster: Cycle for Plan, For All Reasons en Old Town Outfitters!

Lees hier de blogs die door ons geschreven zijn (blog 4 komt uit mijn koker) die de reis aardig beschrijven. De bijgevoegde foto's zijn door Sven Cocu gemaakt. 

Toedels!