Even voorstellen; Sherly

07 januari 2020

Tijdens onze reis zal ik ook mijn sponsorkindje, Sherly en haar familie, gaan ontmoeten. Sherly wordt eind februari 3 jaar en staat dus aan het begin van een prachtig leven. Ze heeft een 5 jaar oudere broer en haar ouders zijn begin twintigers. Haar vader werkt in de landbouw.

Wat houdt kindsponsoring in? 

Van het totale bijdrage die ik op haal, gaat € 1.000,- naar mijn sponsorkindje. Betekent dit dat dit kleine meisje dat bedrag rechtstreeks krijgt? Nee, zo werkt het niet. De € 1.000,- besteedt Plan International gedurende 3 jaar aan programma’s in de community van mijn sponsorkind. Zo draag ik niet alleen bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van één kind, maar aan een beter leven voor alle kinderen en hun families in de community.

Plan International zorgt voor bescherming, veilig drinkwater, goede gezondheidszorg en goed onderwijs. Daarnaast besteden ze bij al hun projecten aandacht aan bewustwording en gelijke rechten en kansen. Via mijn sponsorkindje Shriley blijf ik op de hoogte van wat er met de bijdragen gebeurt en kan ik zien wat de impact is op haar leven.

Ik heb onlangs al een brief van de moeder van Sherly mogen ontvangen (inclusief handafdruk:-)). Ik kijk er enorm naar uit om de kleine Sherly en haar familie in Guatemala te mogen ontmoeten! 

Delen