Enorme hoeveelheid kralen voor de meisjes in Guatemala!

31 december 2019

Afgelopen december hebben wij (Annette van Maanen en ik) een enorme hoeveelheid kralen en toebehoren opgekocht en deze vervolgens in 'doe het zelf' pakketjes, sieraden en sleutelhangers verkocht. Deze zijn verkocht aan familie, kennissen, op de kerstmarkt in Schelluinen en in de leuke kadoshop; Miek-Kado in Giessenburg.

We hebben nog een aantal "doe het zelf" pakketjes over, waarmee diverse kralen, kettelstiften en draad zitten om kettingen mee te maken. Deze "doe het zelf" pakketjes kosten slechts € 5,- per stuk, dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk kado, waarbij de opbrengst volledig naar Cycle for plan gaat, hoor ik het graag:-)

De sieraden en toebehoren die over zijn, willen we in zijn volledigheid weer verkopen zodat ook iemand anders hier weer wat moois van kan maken.

Ken je, of wil je zelf aan de slag met het geven van workshops, een mega kinderfeest organiseren, of gewoon heel veel kralen willen hebben, zodat je elke dag weer andere sieraden kan dragen? Check dan de advertentie op marktplaats:

https://www.marktplaats.nl/plaats/m1498136063/view?previousAction=syiSuccess

 -VERKOCHT-

 

Delen