Guatemala Girlpower

Laura de Wilde
van totaal € 4.000 (4%)

Ik heb altijd al wat willen doen voor een goed doel. Maar dan wil ik ook zien waar het geld aan besteed word. Dit is mijn kans om en geld in te zamelen en te zien waar het naartoe gaat! Ik ga daarom de sportieve challange aan door 420 km te fietsen door Guatemala en zie met eigen ogen hoe jonge vrouwen geholpen worden om onafhankelijker te worden.

Door hier aan mee te doen geef je meisjes en jonge vrouwen een betere toekomst. Je steunt zo namelijk de strijd die Plan voert tegen tienerzwangerschappen. Plan geeft trainingen en voorlichtingscampagnes over seksualiteit, anticonceptie en de gevolgen van een zwangerschap, zodat jongeren baas worden over hun eigen lichaam en toekomst. Omdat onderwijs essentieel is, voert Plan ook opleidings- en werkgelegenheidsprogramma’s. Zo voorkomen we dat werkloze jongeren gevangen blijven zitten in een uitzichtloze toekomst. Jonge vrouwen krijgen hierdoor de kans hun opleiding af te maken en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Door deze combinatie zullen er minder tienerzwangerschappen voorkomen, zullen meisjes kunnen ontsnappen aan de armoedespiraal en zullen jongeren beter in staat zijn een gezonde relatie met elkaar op te bouwen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 22-07-2020 | 08:22 Succes Lau! Maar doe voorzichtig! Tja dat ben ik weer🤣
€ 10 20-07-2020 | 18:37 Super dat je je inzet voor kwetsbare jonge vrouwen Laura!veel succes
€ 25 18-07-2020 | 14:27
€ 100 18-07-2020 | 13:33
€ 15 18-07-2020 | 12:43