Voor Elkaar

Julia van Steenhoven
van totaal € 4.000 (60%)

Lieve familie, vrienden, collega’s en bekenden,

Herkennen jullie dat? Je zou graag bijdragen aan een project dat echt impact heeft voor mensen die het veel minder hebben dan wij, maar je zou niet weten wat.

Nou, dan heb ik goed nieuws. In februari 2020 ga ik met een groep van 13 personen de uitdaging aan om 400 km te fietsen op een mountainbike door het hooggebergte van Guatemala. Wij willen hiermee geld inzamelen voor de bestrijding van seksueel misbruik en kinderzwangerschappen in dat land.

Een cultuur waarbij vrouwen en meisjes als minderwaardig worden gezien kan worden aangepakt door trainingen en voorlichtingscampagnes over seksualiteit, anticonceptie en de gevolgen van een zwangerschap, zodat meisjes de baas kunnen worden over hun eigen lichaam en toekomst. 

Dit project wordt uitgevoerd door Plan International Nederland, zie PlanInternational.nl, een organisatie die al meer dan 80 jaar werkt aan betere levensomstandigheden en kansen voor met name meisjes en al heel veel concrete resultaten heeft geboekt. Zo wordt voorkomen dat meisjes gevangen blijven zitten in een uitzichtloze toekomst.

Van de deelnemende fietsers wordt verwacht dat zij zelf via de mensen om hen heen geld inzamelen, EUR 4000,- per fietser, om het voorlichtingsprogramma te kunnen betalen. Wij gaan tijdens onze tocht deze projecten bezoeken om met eigen ogen te kunnen zien dat het goed wordt besteed.

Ik hoop jullie hiermee ook enthousiast te hebben gemaakt om een bijdrage te leveren die ik in februari namens jullie mag aanbieden. Stel het niet uit, open je bankapp en stort Voor de meisjes daar, want wij hebben het vergeleken met hen al zo Voor Elkaar.

 

Veel dank voor jullie bijdrage waarvan vrijwel alles rechtstreeks wordt besteed.

 

Liefs,

Julia

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 120 30-10-2019 | 18:12 Limoncello
€ 50 14-10-2019 | 10:06
€ 1.500 27-09-2019 | 10:27 Deze bijdrage is gestort door het K.F.Heinfonds Maliesingel 28 Utrecht mail:hein@kfhein.nl
€ 25 18-09-2019 | 22:05
€ 15 18-09-2019 | 16:39 Succes lieverd!