Josette voor Guatemala

Dit is de actie van Josette Voskuilen

Nog te gaan

van totaal € 7.500 (83%)

Allereerst bedankt dat je er voor hebt gekozen deze pagina te lezen 😊

hoi,

Ik ben Josette, 45 jaar oud, moeder van 2 kinderen.

Begin 2020 ga ik op de fiets door Guatemala met als doel bijdrage te leveren aan het verbeteren van de positie van meiden in Guatemala. Maar liefst 50% van de meiden is op jonge leeftijd zwanger en wordt uitgehuwelijkt tegen haar wil in. Vroeg zwanger betekent geen school af kunnen maken, geen opleiding en geen werk. 

Bewustwording helpt deze meiden. Er valt ze veel te leren en Plan Nederland helpt ze daarbij. 

Voorwaarde om de reis te kunnen maken is dat iedere deelnemer minimaal 4.000 euro aan sponsorgeld meeneem om de projecten te ondersteunen. De kosten van de reis zelf komen uiteraard voor mijn eigen rekening. De 4000 euro ben ik (in augustus) reeds gepasseerd. Mijn nieuwe streefbedrag van 6.000 euro ben ik ook gepasseerd (oktober)  en ik leg de lat nu op 7.500 euro. Dit is ongeveer gelijk aan het aantal km's die ik getraind zal hebben voor Guatemala. Hoe meer euro's en km's hoe beter voor Guatemala 😃

Lieve vrienden, familie, buren, (oud-)collega’s, bekenden, medemens....willen jullie mij helpen? Ieder bedrag is welkom en ben ik blij mee. Het feit alleen al dat je me steunt, zal mij ook helpen en motiveren bij het zware trainingstraject naar aanloop van deze reis van 500 km en 8000 hoogtemeters door Guatemala.

Wat gebeurt er met jouw geld?

89% wordt besteed aan de doelstelling | 8% wordt besteed aan fondsenwerving | 3% wordt besteed aan beheer en administratie

  1. Van het totaalbedrag gaat € 1.000,- naar mijn toekomstige "sponsorkind" in Guatemala (welke ik daar ook ga ontmoeten) en naar de gemeenschap en directe omgeving waarin ze leeft.
  2. Het overige gaat naar het project Cycle for Plan Guatemala 2020 en wordt besteed aan alle Plan Nederland-projecten in Guatemala.
  3. De kosten van de reis en het verblijf betaal ik volledig zelf. 

    Wat kan je nu doen om te helpen?
  1. Stort een mooi bedrag op deze website
  2. Deel mijn actie gerust met je vrienden, familie en collega's.

 Namens de meisjes in Guatemala, super thanks

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 220 20-10-2019 | 09:48 Iedereen in Montfoort heel erg bedankt voor het doneren van je statiegeldbonnetjes bij AH Montfoort 😃
€ 20 19-10-2019 | 09:45
€ 5 18-10-2019 | 09:40
€ 10 18-10-2019 | 09:38
€ 5 18-10-2019 | 09:38
Bekijk alle

De teller gaat verder omhoog dankzij mijn shirt sponsor

30-08-2019 | 22:17 30.08.2019 wat duurt wachten soms lang.... al enige tijd geleden heb ik een shirtsponsor gevonden, nl: Scanwic Food Services / MOAK Dit nieuws wil ik jullie nu niet langer onthouden. Ik had gehoopt al ergens in de zomer met het shirt te kunnen pronken, helaas is de levertijd vanwege de vakantie enkele weken langer. De tweede week september zouden de shirts klaar moeten zijn waardoor ik deze dan natuurlijk bij een eerstvolgende mtb clinic kan showen. Dank je wel Jan dat je achter het mooie initiatief van Cycle for Plan / Plan International staat en mij hebt willen sponsoren met een mooi bedrag, waardoor ik vol trots 2 mooie shirts met jullie logo tijdens de reis mee kan nemen en er tevens een mooie bijdrage voor de meiden in Guatemala is. Het is fijn om me door jou / Scanwic gesteund te voelen. Op de foto is het ontwerp van de shirts te zien, mooi he!? Zodra ik ze in huis heb, volgen er uiteraard nieuwe foto's.
Lees meer