Jacoline fietst voor Guatemala

Dit is de actie van Jacoline Vavier

Nog te gaan

van totaal € 4.000 (27%)

Hallo, 

Welkom op mijn actiepagina. Van 29 januari tot 8 februari 2020 hoop ik mee te doen aan Cycle for Plan in Guatemala. Dit is een fietstocht van 450 km in 7 dagen tijd en het is de bedoeling dat ik voor deze tocht minimaal €4000 euro aan sponsorgeld ophaal. Dit geld gaat naar projecten daar in Guatemala. (Mijn reis betaal ik helemaal zelf). 

Plan zet zich o.a. in voor meer scholing voor kinderen (met name meisjes omdat die helaas niet dezelfde rechten als jongens hebben daar)  en de bouw en renovatie van scholen. Meisjes worden weerbaarder door meer onderwijs en ze leren dan nee te zeggen tegen kindhuwelijken en zijn financieel ook minder afhankelijk. Verder houden ze voorlichtingscampagnes om seksueel misbruik en tienerzwangerschappen terug te dringen.

Daarnaast hebben ze grote projecten op diverse plekken in Guatemala voor voedselzekerheid, 50% van de kinderen onder de 5 jaar lijd namelijk aan ondervoeding en groeiachterstand. 

Plan doet dus dus een hoop mooi werk, en ik wil mijn steentje bijdragen voor mij te laten sponsoren voor deze fietstocht.

Alvast heel erg bedankt voor je donatie! 

 

Mocht je vragen hebben, hoor ik het graag! 

 

Liefs, 

 

Jacoline 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 21-04-2019 | 08:04
€ 15 15-04-2019 | 14:46 Succes!
€ 300 09-04-2019 | 21:03
€ 10 08-04-2019 | 19:21
€ 15 05-02-2019 | 23:04 Mooie actie, zet 'em op!
Bekijk alle

Bloembollenactie

11-04-2019 | 20:50 Beste allemaal, Vanaf volgende week verkoop ik (bij genoeg belangstelling) pakketten gemengde  (zomer)bloembollen. Deze bloembollen kunnen geplant worden van april tot juni, en bloeien van mei tot oktober. De prijs: 25 stuks voor €3,00 euro   Ik heb ook ‘blije bijentassen’ te koop.   Zoals jullie weten wordt de natuurlijke leefomgeving van bijen en hommels wereldwijd bedreigd. Dit is een enorm probleem voor de voedselproductie en ook voor de natuurlijk biodiversiteit.  Om de bijen te helpen kun je nu een tas met bloembollen kopen. Deze bloembollen kunnen geplant worden van maart tot mei en ze geven gemengd, paars, wit en geel gekleurde bloemen van juni tot augustus. De ‘blije bijentas’ bevat 25 bollen en kost €15,00 euro per tas.   Bestellen kan via het emailadres: jacolinevavier@hotmail.com Je kunt ze afhalen bij mij thuis. Ik bezorg ook gratis binnen een straal van 10 km van mijn huis, en daarbuiten reken ik benzinekosten.                                                                                                                       De opbrengst zal gaan naar mijn sponsoractie van Cycle for Plan.                                      
Lees meer