Jacoline fietst voor Guatemala

Dit is de actie van Jacoline Vavier

Nog te gaan

van totaal € 4.000 (63%)

Hallo, 

Welkom op mijn actiepagina. Van 29 januari tot 8 februari 2020 hoop ik mee te doen aan Cycle for Plan in Guatemala. Dit is een fietstocht van 400 km in 7 dagen tijd en het is de bedoeling dat ik voor deze tocht minimaal €4000 euro aan sponsorgeld ophaal. Dit geld gaat naar projecten daar in Guatemala. (Mijn reis betaal ik helemaal zelf). 

Plan zet zich o.a. in voor meer scholing voor kinderen (met name meisjes omdat die helaas niet dezelfde rechten als jongens hebben daar)  en de bouw en renovatie van scholen. Meisjes worden weerbaarder door meer onderwijs en ze leren dan nee te zeggen tegen kindhuwelijken en zijn financieel ook minder afhankelijk. Verder houden ze voorlichtingscampagnes om seksueel misbruik en tienerzwangerschappen terug te dringen. Het is misschien niet nodig om te vermelden, maar Plan financierd geen abortussen. 

Daarnaast hebben ze grote projecten op diverse plekken in Guatemala voor voedselzekerheid, 50% van de kinderen onder de 5 jaar lijd namelijk aan ondervoeding en groeiachterstand. 

Ik vind het heel bijzonder dat ik mij nu mag inzetten voor deze organisatie. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik in Nederland ben opgegroeid in een veilige omgeving en hier mijn eigen keuzes mag maken. 

 

Alvast heel erg bedankt voor je donatie! 

 

Mocht je vragen hebben, hoor ik het graag. 

 

Liefs, 

 

Jacoline 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 19-08-2019 | 20:15
€ 183 17-08-2019 | 17:06 Opbrengst houten bordenactie
€ 10 07-08-2019 | 22:57
€ 50 07-08-2019 | 22:39
€ 15 02-08-2019 | 17:46 Heel veel succes met het fietsen voor dit mooi doel!!
Bekijk alle

Houten bordenactie.

20-06-2019 | 13:00 Beste allemaal, Vanaf vandaag start ik met een nieuwe actie om geld op te halen voor Cycle for Plan. Ik verkoop houten sleutelhangers, tekstborden, naamborden en nog veel meer. Rianne Olree van de facebookpagina Houten borden, maakt deze namelijk op aanvraag en kan elke tekst die je wil erop branden. Hieronder zie je een paar voorbeelden van mogelijkheden, maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, dus heb je wensen, geef ze aan mij door, dan kijken we naar de mogelijkheden en naar de prijs. Hieronder vindt je alvast een paar prijzen van wat ik verkoop: Houten sleutelhanger: 7,00 Houten hanger hartje: 7,00 Houten bord (formaat A4) met tekst naar keuze: 17,00 Je kunt mij een berichtje sturen met je bestelling of mailen naar: jacolinevavier@hotmail.com De opbrengst van deze actie zal volledig naar Cycle for Plan gaan.   Liefs, Jacoline  
Lees meer