Fietsen voor een beter toekomst in Nicaragua!

Frans van Dommelen
van totaal € 4.000 (110%)

Voor ons zijn scholing en kennis vergaren uit boeken heel normaal.
We leren in Nederland letterlijk wat we willen worden en dat bepaald in zekere maten onze toekomst en hoe we in het leven staan.
In Nicaragua is dat helaas niet zo vanzelfsprekend, de mensen zijn erg arm en het beetje geld dat ze verdienen hebben ze al nodig voor de eerste levensbehoefte van het gezin.
Dochters worden daar vaak op zeer jonge leeftijd uitgehuwelijkt en raken vroegtijdig zwanger. Dit zorgt voor veel problemen zoals huiselijk geweld en slechte gezondheid.

Voor mij als vader van twee gezonde dochters die volop in het leven staan is dat niet voor te stellen en heel erg om te zien.
Ik was erg blij toen 1 van mijn lieve dochters thuiskwam en mij vroeg of ik de uitdaging aan wilde gaan om samen met haar deel te nemen aan het Cycle for Plan in Nicaragua.
Het is niet te beschrijven hoe fijn dat voor mij voelde en heb natuurlijk gelijk ja gezegd op deze geweldige uitdaging. Met deelname aan Cycle for plan willen we graag aandacht vragen en een bijdrage leveren voor een betere toekomst voor de kinderen in Nicaragua.

Mijn Dochter Sil van Dommelen en ik willen samen met het hele Cycle for Plan team aandacht vragen voor een heel mooi project van Plan NL om de meisjes in Nicaragua te helpen. We gaan met zijn alle zorgen voor een betere toekomst voor meisjes in Nicaragua en daar is geld voor nodig. Het doel is om ieder € 4000 (dus samen € 8000) op te halen. € 1000 van de € 4000 zal gebruikt worden om mijn eigen sponsor kind in Nicaragua te helpen. We zullen daar allemaal ons eigen sponsor kind ontmoeten die we zullen steunen met het gesponsorde geld zodat we samen naar een mooie toekomst kunnen kijken. De rest van het opgehaalde geld zal naar het project Cycle for Plan Nicaragua 2019 gaan. Het wordt besteed aan de projecten daar in Nicaragua. Tijdens onze fiets tocht zullen we ook deze projecten gaan bezoeken.
De reis en alle andere kosten betalen we zelf.
We gaan op deze manier samen de strijd aan tegen kind huwelijken.
Wil jij ook samen met ons mee de toe komst voor de meisjes verbeteren?
Doneer dan nu! Alle beetjes helpen 

Heeft u nog leuke ideeën om geld op te halen? Laat het ons dan meteen weten. Sil en ik hebben samen een Facebook pagina aangemaakt. https://www.facebook.com/CycleForPlanFransSil/
Daar kunt u:
— Vragen stellen
— Meer informatie vinden
— Ons volgen tijdens onze voorbereidingen en sponsor acties.
— Ons volgen tijdens onze tocht in Nicaragua.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 14-02-2019 | 09:29 Mooi doel! Succes! Gerard & Ellen
€ 20 23-01-2019 | 20:24 Zet hem op Frans
€ 25 16-12-2018 | 22:16
€ 674,12 06-11-2018 | 12:23 Wij wensen jullie heeeel veeel succes! En wij wilden ook graag een steentje bijdragen! Zet hem op!
€ 690 01-11-2018 | 13:54 sposordag live for girls first